130 persones van participar a l’Assemblea on es van debatre el passat dissabte

actefinal2El passat dissabte 4 d’octubre l’Assemblea de la Crida per Sabadell, amb la participació de 130 persones, va debatre i aprovar les tres ponències (Política, Comunicativa i Organitzativa) per fer un pas més per dotar-se d’una estructura organitzativa i d’un full de ruta polític que li permeti seguir amb la seva extensió entre la ciutadania i els diferents col·lectius de l’esquerra transformadora de Sabadell.

La Crida per Sabadell vol seguir creixent i ampliant la participació de la ciutadania i de les organitzacions i per això es va deixar palès en diversos moments de l’assemblea que no es tracta de documents inmutables sinó tot al contrari, d’eines de treball que caldrà moldejar davant les diferents situacions que es presentin. El document de la ponència política és el que va generar un debat més extens, també per les seves característiques, que comença a definir el model de ciutat i les vies de transformació que es podrien seguir. Finalment va quedar aprovat amb el vot favorable de gairebé tots els assistents. La resta de ponències a debat, sobre la campanya comunicativa (amb la presentació d’un nou logotip) i l’organització de la Crida es van aprovar per unanimitat.

Un cop finalitzada l’Assemblea es va realitzar un Acte polític que va començar amb la projecció d’un video editat per a l’ocasió que posava imatges a la Declaració de la Crida aprovada en la passada Trobada lligant cada un dels seus paràgrafs amb realitats de la ciutat que són referents per la Crida.

generalL’Acte, on va assistir una representació convidada de Podemos Sabadell, va seguir amb els parlaments de dos dels portaveus de la Crida per Sabadell, Anna Lara i Maties Serracant, acompanyats per una quinzena de militants que lluïen samarretes de diverses lluites populars de la ciutat i d’arreu del país per tal de visualitzar la voluntat de la candidatura d’imulsar i enfortir aquests espais també des de la institució municipal. Anna Lara va destacar que les persones implicades a la Crida “formem part d’aquestes lluites, moltes hem crescut políticament amb elles i les hem fet créixer i hi seguirem treballant més que mai”. Maties Serracant, per la seva banda, va expressar la voluntat de guanyar la confiança de la ciutadania “per tal que molta més gent vulgui implicar-se en el futur de Sabadell”.

Segons Serracant, l’objectiu de la Crida per Sabadell “és fer-nos col·lectivament corresponsables del nostre futur i de tot allò que es decideix a l’Ajuntament. Les persones són el centre de tota la nostra tasca i són també la base d’aquest projecte”.

Des de la Crida per Sabadell es va insistir en la voluntat de seguir incorporant tots aquells col·lectius i sectors de l’esquerra transformadora de la ciutat i de totes aquelles persones que des del treball col·lectiu vulguin ser protagonistes de la “reconstrucció” de la ciutat, partint de l’herència de la feina que organitzacions com l’Entesa, la CUP i el MPS han dut a terme dins i fora de les institucions.

En breu s’anunciaran les properes convocatòries d’assemblees i actes de la Crida per Sabadell, però qui vulgui pot sumar-se des de ja participant dels diferents grups de treball que es van engegar fa uns mesos. Per començar a participar només cal que escriure un correu a [email protected].

(re)construïm Sabadell!

Crida per Sabadell

7 d’octubre de 2014