La Crida per Sabadell acusa el PSC de veure fantasmes cada cop que se’ls demana explicacions de les seves possibles corrupteles amb Smatsa.

La formació ha respost així a l’atac del PSC que intenta tornar a treure una acusació que fa tres anys ja no tenia sentit.

Aquest dimecres, en ser coneixedors que el PSC tornava a posar el focus en el nomenament de l’alcaldable de la Crida Nani Valero, la Crida per Sabadell ha respost amb les explicacions del procés, novament, aclarint que no hi ha cap irregularitat i ha acusat el PSC d’intentar treure bombes de fum per tapar “les seves vergonyes”.

Cal recordar que el gener del 2020 el Periòdico va publicar una sèrie de mentides de les quals la Crida va demanar rectificacions i es van veure obligats a fer-ho, tot i que el PSC ja havia fet el seu atac frontal sense contrastar informació.

També cal explicar que tant el febrer del 2020, com un any després la Crida i la seva alcaldable, Nani Valero van demanar informació a l’oficina antifrau, i ambdues vegades la resposta ha sigut ‘que no hi ha cap novetat i que si hi hagués alguna, se’ns comunicaria directament’.

Per acabar, cal fer memòria de què el servei de Recursos Humans de l’Ajuntament de Sabadell ha deixat clar en diverses ocasions (també governant el PSC) que el procés de regularització de la situació d’una treballadora interina que estava exercint funcions de cap de negociat feia anys, s’havia realitzat amb les garanties necessàries.  

El PSC torna a treure aquesta notícia, reciclada de fa tres anys, perquè intenten tapar les seves vergonyes amb el cas Jesús Rodríguez i Smatsa. Com sempre que demanem transparència, el PSC ataca amb mentides.” Explica la regidora Anna Lara.

Saben que no existeix cap irregularitat, els hi ha dit Recursos Humans de l’Ajuntament i ho està certificant antifrau, però ells continuen removent per embrutar el nom de la nostra candidata.

La formació política demana responsabilitat al PSC i que deixi d’utilitzar la institució amb mal ús partidista. “No deixarem de demanar explicacions de les seves relacions amb Smatsa per molt que es posin nerviosos, s’exaltin i ens ataquin. El partit més corrupte de Sabadell, el PSC, intenta tapar les seves vergonyes, però són tantes que es veuen de lluny.” 

Finalment, la formació política aprofita el moment per reivindicar la feina de les treballadores interines que des de fa dècades treballen en condicions d'incertesa laboral i demana que s’activin tots els processos d’estabilització al més aviat possible per reduir el 24% d’interinatge actual.