El grup de Sobirania Reproductiva i de Cures de la Crida convoca diversos col·lectius per parlar sobre la col·lectivització del benestar de les persones

Taula BenestarAquest acte, que es realitzarà el proper divendres a les 19h al Centre Cívic de Cal Balsach, comptarà amb la participació de la Plataforma Assembleària de Treballadors/es del Taulí, el col·lectiu feminista Justa Revolta, les treballadores del Servei d'Atenció Domiciliària de Clece i l'organització juvenil Arran. La taula rodona pretén fer un recorregut per diferents col·lectius que lluiten en temes relacionats amb el benestar de les persones i detectar quines són les limitacions i mancances amb les que es troba la ciutadania en àmbits com el de serveis socials, salut o igualtat.

A més, el grup de Sobirania Reproductiva i de Cures de la Crida presentarà un document amb tot un seguit de propostes de millora en els àmbits esmentats amb la intenció de fer-les arribar a l'Ajuntament. Aquest acte, precisament, també servirà per detectar altres problemàtiques que no estiguin contemplades i recollir noves propostes per incloure en aquest document.

És important que ens preguntem quins mecanismes tenim per fer pressió popular i gestionar la relació entre institució i carrer i com podem treballar conjuntament amb el nou govern per tal que les nostres propostes s'acompleixin”, ha explicat Xus Merino, del grup de Sobirania Reproductiva i de Cures.