La formació ha anunciat avui a roda de premsa la presentació d’un contenciós administratiu pel procés de la cessió de terreny del carrer Buixeda a Naturgy a canvi del museu del Gas.


El regidor Oriol Rifer recorda que ja fa uns mesos van posar el focus en l’operació de possible especulació que l’ajuntament i Naturgy estaven duent a terme amb el nou anunci de la compra de l’edifici del museu del gas, donat que aquest procés ja ve de lluny i el consideren totalment irregular.


“Des de la Crida per Sabadell ens hem proposat aturar l’urbanisme a la carta del PSC i que aquesta operació, on novament guanya Naturgy i perd Sabadell, sigui aturada definitivament. És per això que hem presentat un contenciós administratiu contra l’operació.” Explica el regidor Oriol Rifer.


La formació ha explicat que Naturgy va incomplir la seva part de l’acord un cop ja s’havia beneficiat amb la requalificació del terreny de Buixeda i que ara, l’Ajuntament vol pagar per l’edifici, beneficiant novament a l’empresa en detriment de la ciutat.


"Denunciarem qualsevol indici de tracte de favor a un privat. La Crida no vol que la ciutat pagui dos cops el museu." Explica Rifer.


El regidor de la Crida ha anunciat que després de demanar en diverses ocasions responsabilitat al govern municipal s’han vist obligades a presentar aquest contenciós per denunciar qualsevol possible tracte de favor a una empresa que té beneficis multimilionaris.


"El govern municipal és responsable de vetllar pel bé comú i creiem que no està preservant l'interès públic en tot aquest procés" Conclou el regidor.


La denúncia ha arribat a l’Ajuntament qui ha sigut requerit en dues ocasions per respondre amb tota la informació referent a l’operació.