Denuncia que des de que es va conèixer la imputació, el PSC no s’ha pronunciat al respecte ni ha pres mesures per apartar Ayuso de l’activitat al Ple municipal

LV_20140313_LV_FOTOS_D_54403057395-992x558@LaVanguardia-WebEl passat divendres, el Jutge del Jutjat núm. 4 de Sabadell que instrueix el sumari de les continuades irregularitats comeses a la finca de Ca n’Alzina, va dictar la imputació del regidor i portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso Raya, i de la cap d’Urbanisme d'aleshores Maite Morao Iglesias, per un possible delicte contra l’ordenació del territori i prevaricació administrativa. Aquestes imputacions s’han fet efectives després que ho sol·licités l’Entesa per Sabadell com a part acusadora al considerar que existien suficients indicis de delicte i un cop preses les declaracions de diversos testimonis, entre ells tècnics municipals, càrrecs electes i altres funcionaris de l’Ajuntament de Sabadell. Com a conseqüència, Josep Ayuso ha estat imputat per presumptes delictes contra l’ordenació del territori i prevaricació i haurà de prestar declaració el proper 6 d’abril.

Davant d’aquest nou episodi en la llarga història de corrupció del PSC de Sabadell, el partit ha decidit mantenir silenci i no pronunciar-se sobre aquesta nova imputació dins de les seves files ni prendre les mesures necessàries per apartar Ayuso. Davant aquesta actitud irresponsable, des de la Crida exigim la dimissió immediata de Josep Ayuso de totes les seves funcions com a regidor.

Des de la Crida per Sabadell ens sumem també a les declaracions que ha fet l’Entesa en les que han expressat que “l’actuació del Sr Josep Ayuso en tot aquest afer ha estat molt greu, posant totalment en dubte que tingui la necessària autoritat política i moral per representar un grup municipal en el Consistori, motiu pel qual demanem la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Sabadell.”