La Formació recorda a l’Alcaldessa que els compromisos del Ple s’han de complir i demana que no dediqui esforços a deixar morir el Mercat

 

El gener del 2020 el Ple de Sabadell per unanimitat va aprovar la moció presentada per l’entitat dels Pobles del Sud per tal d’evitar el tancament del mercat municipal de Campoamor i dinamitzar les taules participatives que donarien tret de sortida a la idea i reforma del mateix.

Dos anys després d’aquesta moció, només s’han produït dues reunions participatives amb entitats, paradistes i grups municipals i de l’última fa més d’un any i mig. “S’està deixant morir el mercat amb les pràctiques de sempre del PSC, dividir, menystenir a qui opina diferent buscant afeblir-lo i posant traves contínues als paradistes fins marxen o tanquen.” Afirma la regidora Nani Valero.

El govern anterior, amb la Crida a l’alcaldia, va presentar i calendaritzar el projecte de reforma del mercat de Campoamor aconseguint una subvenció de fons europeus FEDER per tal de realitzar la transformació que necessita. Durant aquests dos anys, ni s’han convocat les taules promeses ni s’ha fet cap gestió per tal de garantir la seva continuïtat. A més, el PSC ha desviat els fons europeus a un altre projecte, intentant així afeblir el que queda del mercat.

La regidora Nani Valero conclou demanant responsabilitats a l’Alcaldessa: “Les promeses fetes al Ple no només serveixen per treure titulars, s’han de complir. Els paradistes i el barri demanen fa anys dignificar l’espai del mercat. Mirar per la ciutat és atendre les demandes de les veïnes, no les del seu partit

 

Avui al Ple Municipal, els paradistes del mercat de Campoamor porten de nou una moció per fer memòria al govern i a tots els grups municipals sobre el compromisos i reclamant mesures de suport temporals. És senzill i coherent donar-hi suport.