El passat dijous tretze de Novembre, més d'una vuitantena de persones van participar, al Casal Pere Quart, de la quarta Assemblea General de la Crida per Sabadell amb l’objectiu d’enfortir i eixamplar el projecte, així com consolidar-ne les bases organitzatives a través de la ratificació de la proposta de reestructuració dels grups de treball, l’elecció dels membres que formaran part de la Mesa i la presentació de la proposta de Codi Ètic i de Conducta.

IMG_2350_1Tal com ja s’havia anunciat a mitjans d’octubre, el desplegament de la Crida -tant en l'àmbit territorial com sectorial- segueix endavant amb la reorganització dels grups de treball temàtics entorn de la defensa de les diverses sobiranies, i amb l'articulació de dotze grups de zona, encarregats de difondre les propostes de la Crida i recollir demandes de la ciutadania d'una manera més propera.

L'acte va incloure l'elecció, per part de l'Assemblea, de l'equip dels quatre Portaveus, els membres de la Secretaria Tècnica i la Mesa. Aquesta elecció suposa, per una banda, la consolidació de l'estructura organitzativa i, per altra, la culminació d'un procés absolutament obert en el qual ha pogut participar -presentant una candidatura- qualsevol persona de Sabadell. En aquest marc, totes aquelles companyes que s'han ofert voluntàries per assumir les responsabilitats dels càrrecs han estat ratificades de forma que la Mesa  escollida incorpora bona part de la gent que ja ha vingut treballant de forma interina durant el procés de formació, així com un nombre important de cares noves. No obstant això, des de la Crida han volgut recordar que tant els grups de treball com la Mesa i les Assemblees Generals són espais oberts a la participació de qualsevol persona adherida a la declaració fundacional.

D'altra banda, es va presentar la proposta de Codi Ètic i de Conducta, al qual es van realitzar nombroses aportacions, donant el tret de sortida a un període de debat que culminarà en la seva aprovació en una propera trobada.

La jornada va concloure amb la presentació de la campanya '(Re)Construïm Sabadell' i de l'acte de presentació oficial de la Crida, que tindrà lloc a les 19:00 del 29 de Novembre, a la Sala Miguel Hernández, i que comptarà amb la presència, entre d'altres, de Virgínia Domínguez, David Fernández i Néstor Salvador.