Una setantena de membres de la Crida s’ha reunit avui a la XII Assemblea General de l’organització per valorar i fer un tancament del curs polític actual i encarar la nova etapa al capdavant del govern de la ciutat

Avui dissabte, la Crida per Sabadell ha celebrat la seva dotzena Assemblea General al Casal Pere Quart on s’han reunit prop de setanta membres de l’organització rupturista. La trobada ha servit per fer una valoració a fons dels primers dos anys de mandat, de les actuacions polítiques que s’han realitzat des de govern i dels objectius i les prioritats polítiques d’aquí endavant.

“És de consens dins de la nostra organització que cal descentralitzar el poder de l'Ajuntament cap als barris i respondre a les seves necessitats socials amb polítiques valentes i efectives”, ha explicat Lluís Perarnau, portaveu de la Crida.

“Som conscients de les mancances i límits de la institució, però quan veiem amb perspectiva totes les polítiques que hem engegat i la feina feta en aquests dos primers anys, ens anima a esforçar-nos encara més per fer d'aquesta ciutat un lloc on valgui la pena viure”, ha afegit Perarnau.

Per altra banda, la Crida també ha posat al centre del debat les cures dins de l'organització i del model de regidores que vol tenir. “Creiem necessari debatre sobre com ens cuidem entre nosaltres, com cuidem les regidores i tècniques que tenim a l'ajuntament perquè sabem que, sovint, les dinàmiques de la institució poden ser molts dures a nivell personal”, ha exposat Anna Lara, membre de la Crida.

Alhora, el procés de relleu a l’alcaldia, que ha posat la proposta d’assumpció de l’alcaldia per part de la Crida, ha estat també tema de debat a l'assemblea. L'organització no només ha ratificat el procés de negociacions realitzat fins ara sinó que també ha reflexionat al voltant del model d’alcaldia que es vol promoure i de com afrontar aquest nou repte.

“Des de la Crida sortim reforçades d'aquesta primera meitat de mandat al Govern de Transformació. Creiem que hem treballat de forma coherent amb els nostres principis i tenim el suport i l'energia de totes les nostres adherides i simpatitzants per afrontar els reptes que venen amb valentia i il·lusió”, ha afegit Perarnau.