A una roda de premsa realitzada el divendres 22 d'abril, la formació política va explicar, de mans de la seva adherida la filòloga Esther Saborido, que s'engegava el concurs per "posar el nostre granet de sorra en el foment de la llengua catalana a Sabadell".



El mateix dia de Sant Jordi es van penjar les bases del concurs a la web de la Crida i fins al dia 15 de maig hi haurà temps per presentar les propostes de micropoemes. El concurs conclourà amb un acte reivindicatiu i festiu en el qual la Crida vol demostrar que la cultura està present en molts àmbits de la nostra vida i que Sabadell n'està plena.


Els micropoemes presentats han de complir les següents característiques:




  • Han de tenir com a tema el foment de la llengua catalana.


  • No poden superar els 200 caràcters.


  • Han d’estar escrits en català.


  • Han de ser inèdits i originals.


  • Es poden presentar un màxim de dos treballs per persona.



 


Les participacions s’han de fer arribar per correu electrònic a l’adreça [email protected] amb l’assumpte “Concurs FemLlengua FemCultura”.


Al correu electrònic hi ha de constar el nom complet, l’edat, el codi postal, el telèfon i un correu electrònic de contacte.


Bases Concurs Fem Llengua Fem Cultura


Els premis es lliuraran el dia 22 de maig en un acte cultural, reivindicatiu i festiu en el que es grafitejarà el micropoema guanyador en una paret de la ciutat.