El proper 15 de juny, al Ple d’Investidura, la Crida per Sabadell optarà per donar suport al candidat d’ERC com a mesura per evitar que el PSC de la corrupció i del 155 torni a instal·lar-se a l’Ajuntament

Així ho va decidir l’Assemblea General de la Crida per Sabadell el passat dissabte a la Sala Polivalent del Nord

 

Els resultats de les eleccions municipals del 26 de maig no permeten la possibilitat de conformar un govern d’esquerres i de transformació amb una clara majoria. Així i tot, els resultats sí que permeten evitar que l’herència del bustisme torni a impregnar l’administració amb les seves males pràctiques.

La ciutat no pot tornar a la foscor dels setze anys de bustisme, i la Marta Farrés n’és hereva directa: va formar govern durant onze anys amb Manuel Bustos al capdavant, i amb càrrecs de gran responsabilitat. Per posar un exemple, era Tinenta d’alcalde d’Espai Públic quan es va iniciar la tramitació d’un contracte tan irregular com el de l’empresa de gestió de residus i neteja viària (SMATSA).

Des de la Crida per Sabadell ens comprometem a fer el que estigui a les nostres mans per evitar que PSC de la corrupció i del 155 torni a instal·lar-se a l’Ajuntament. Per tant, el proper 15 de juny donarem els nostres vots a Juli Fernàndez (ERC) al Ple d’Investidura. Instem també a totes les forces compromeses amb la democràcia i amb la lluita contra la corrupció a que facin el mateix.