El 10% d’execució d’inversions evidencia que el PSC no té projecte per a Sabadell i que ni tan sols saben executar allò que tenien preparat del mandat anterior.

 

Al proper Ple del mes d’abril el govern municipal explicarà la seva execució del pressupost del 2021. Les dades presentades demostren el que anem dient des de fa molt de temps, que el PSC no té projecte per a la ciutat i que només executa el que va trobar fet. El segon any de mandat hauria de ser un dels anys més bons d’execució d’inversions, ja que planteges el teu projecte, el treballes i el materialitzes, però pel PSC ni aquest any és bo. 

Es dediquen a ampliar el pressupost de publicitat i vídeos per anar anunciant coses i fer veure que fan quelcom, però com ja hem explicat moltes vegades, el seu projecte està buit de contingut i pel que podem comprovar ara, també d’accions. No només ho diem nosaltres, sinó els resultats” Explica la regidora Anna Lara.

Governar és més que fer-se fotos prometent coses, també s’ha de treballar perquè succeeixin, i aquest percentatge prova que el PSC no està preparat per executar allò que promet, i ja se suma una bona llista de promeses incomplides. “El pavelló oest, la font de la Via Alexandra, la descentralització de l’escola de música o la bressol de la Concòrdia en són bons exemples de que l’estratègia d’aquest govern és arreglar la ciutat a cop de titular i no de treball.” Detalla la Regidora Anna Lara.

El proper Ple podrem veure que les excuses com la pandèmia, la inflació o la burocràcia, que també afecten a d’altres administracions, ja no els serveixen. La situació és alarmant doncs les dades demostren que a can PSC  no saben fer front a les necessitats d’una ciutat com la de Sabadell. “Encara ens han de donar les gràcies per haver-los deixat tants projectes planificats, ells que tant han criticat la planificació. En canvi ells estan portant l’Ajuntament al col·lapse situant la ciutat en una paràlisi alarmant.” Conclou Anna Lara.En resum, per cada 10 euros que el PSC ha dit que invertiria a Sabadell, aquest 2021 només n’ha gastat 1, cosa que ens fa veure la seva incapacitat de governar.