L'agent que ha sancionat una fornera per recriminar-li que aparqués malament, és el mateix que va sancionar un conductor per dur el "cat" a la matrícula

 

cotxe municipal La Crida per Sabadell qualifica de "molt greus" els fets denunciats per la treballadora d'un forn, situat a la Plaça del Mercat, quan aquesta va recriminar-li que hagués estacionat el cotxe sobre la vorera i l'agent respongué posant-li una multa de 100 euros. El portaveu de la Crida, Lluís Perearnau, ha manifestat la seva preocupació per aquesta acció que qualifica “d'un clar abús d'autoritat i una mala praxis intolerables". En aquesta línia, Perarnau, ha reiterat el compromís de la formació i el govern amb les “llibertats individuals i col·lectives” així com ha avançat que no “faran ni un pas enrere” contra aquest tipus d'actuacions “vinguin d'on vinguin". Així mateix, ha animat a la ciutadania a denunciar qualsevol tipus de mala praxis que es produeixi.

En aquest sentit, la Crida aplaudeix el compromís de l'Ajuntament d'obrir un expedient a aquest ex agent de la Guàrdia Civil. Perarnau ha reiterat que “aquests tipus d'actituds no tindran cabuda a la nostra ciutat". Finalment, des de la Crida han reiterat el suport a les persones afectades i manifesten que es posen a la seva disposició per allò que considerin necessari.