Celebra que el Govern demani una revisió del contracte i denuncia les pressions i manipulacions per part de la directiva de l’empresa

SMATSADavant l’anunci de revisió del contracte amb l’empresa Smatsa que va fer l’Ajuntament la setmana passada, la Crida per Sabadell celebra que el consistori estigui complint amb el compromís de revisar i millorar els serveis públics municipals i acabar amb les irresponsabilitats de l’anterior govern del PSC. Alhora, i davant d’algunes reaccions suscitades, la Crida vol transmetre tranquil·litat i tot el suport a la plantilla de treballadores de l’empresa.

Sandra Alcaide, portaveu de l’organització, ha expressat que “es qüestiona la professionalitat i ètica de la directiva de l’empresa i dels responsables de les irregularitats en el contracte i dels incompliments en el servei. En cap cas es posa en dubte la feina dels treballadors i treballadores i es vetllarà en tot moment per garantir els seus drets i les seves condicions laborals”.

Aquesta tarda es portarà al Ple la proposta de demanar a la Comissió Jurídica Assessora la revisió del contracte amb l’empresa Smatsa per avaluar si el contracte es pot anul·lar per la seva forma jurídica i durada del mateix.

Des de la Crida també s’anima a totes les treballadores de l’empresa i a la ciutadania en general a assistir als actes oberts que es faran el pròxim dilluns a les 18h al Centre Cívic de Can Rull i el dimarts a les 12h a la Sala Polivalent del Nord, en els que els regidors Albert Boada i Xavier Guerrero es posaran a disposició per explicar amb tot detall la situació i respondre a qualsevol dubte o pregunta.

“Si es demostra que s’han comès aquestes irregularitats i per tant s’anul·la el contracte, des de l’organització apostem per fer un procés d’internalització del servei que garanteixi la seva qualitat, eficiència i solvència económica; garanteixi i millori les condicions laborals de les seves treballadores i per a que els beneficis generats siguin per a tota la ciutadania”, ha conclòs Alcaide.