L’alcaldable de la Crida celebra la bona rebuda que ha tingut el cicle de concerts #SBDrepublik a tots els barris i l’èxit de l’acte final al Nord de Sabadell.

Aquest diumenge al migdia la Crida per Sabadell ha finalitzat el seu cicle de concerts al carrer que durant dos mesos ha apropat la música d'artistes locals a diferents barris de Sabadell. La cloenda s'ha celebrat a la Plaça del Pi amb el grup de copla Dtumbaga i ha sigut molt ben rebuda pel veïnat del Nord que ha omplert la plaça.

 

Amb aquest acte es finalitzen els sis concerts que la formació ha organitzat en diferents barris de la ciutat amb l'objectiu d'apropar la cultura musical a cada barri, de fer-la accessible a tothom i de donar suport als artistes locals.

 

El cicle va començar al barri de Gràcia amb el concert del cantant Cesk Freixas que juntament amb el poeta Roc Casagran van mostrar el seu suport a la formació política i a la iniciativa. Ha passat per les Termes, Can Puiggener, Can Llong, Torrerromeu i aquest últim a Ca n'Oriac, i ha visibilitzat artistes del món del rap, infantils o gènere electrònic urbà.

 

"Estem molt satisfetes per la rebuda que ha tingut el cicle de concerts. Les veïnes de tots els barris que hem visitat coincideixen amb la mateixa demanda, necessitem més cultura aterrada als barris i accessible per tothom." Explica l'alcaldable de la Crida Nani Valero.

 

L'alcaldable, al discurs de cloenda del cicle ha volgut remarcar la necessitat que les veïnes es trobin a les places de la ciutat per "organitzar-se contra un sistema capitalista que extorsiona a la classe obrera” i ha remarcat que “barris com el del Nord son motor reivindicatiu i lluitador de Sabadell".

 

Amb aquesta cloenda la formació ha volgut destacar el fàcil que seria, si hi hagués voluntat política, donar suport als artistes locals i garantir que tinguin espais per fer arribar la seva música a tota la ciutat, sumant-se a les demandes d'altres col·lectius com la coordinadora de músics i els mateixos artistes que han participat en el cicle.