Les persones de la llista electoral han acceptat públicament les clàusules del seu codi ètic i han posat el càrrec a disposició de l'organització amb un missatge clar, jo dono la cara per la Crida.



Aquest dilluns a la tarda, a la plaça Jean Piagget, la formació política ha realitzat el seu ja habitual acte de signatura del codi ètic amb una acció de visibilització de les candidates de la seva llista que han anomenat 'Jo dono la cara'.


Amb aquesta encartellada, en què han participat tots els membres de la llista, un cop havien signat el document han simbolitzat com qualsevol d’ells ha posat a disposició el seu càrrec a l'assemblea de la Crida en un exercici de transparència.


El portaveu de la formació, Joaquim Santesteban ha explicat que tot i que les veïnes de Sabadell tenen motius per no confiar en la classe política, donat el que el PSC ha fet en aquesta ciutat amb els seus 'privilegis', la Crida per Sabadell ja el 2015 va posar en marxa un mecanisme de transparència cap a la ciutadania que es comprometen a mantenir.


"Passem comptes, ens limitem els sous i fem un retorn social a la ciutat d'aquell sou que la norma no ens permet renunciar, i de cap manera mantenim duplicitat de càrrecs." Explica el portaveu, qui conclou amb l'afirmació "No tots els polítics són iguals! Nosaltres signem aquest codi ètic no per la foto sinó per principis."


L'alcaldable de la Crida, Nani Valero ha explicat que el 2015 quan la Crida va entrar a govern, no hi havia cap mecanisme de transparència a l'ajuntament i ara existeix gràcies a la feina feta durant el mandat anterior. “No només som pioners en transparència dins del partit, amb topalls salarials, 0 beneficis materials i sense duplicitat de càrrecs, sinó també a l'administració votant en contra de l'augment de sou que va ser la primera decisió que va prendre el PSC, i fiscalitzant on van a parar cada cèntim de les veïnes i veïns de Sabadell. Per què tenim memòria.”


La formació ha acabat l'acció amb un mural simbòlic amb les cares de totes les persones que formen part de la llista amb el missatge ‘Jo dono la cara’ i el lema de campanya de la formació, ‘Més Crida, Més Vida’.