La formació d'esquerres celebra la posada en funcionament de la nova estructura política del govern

CKX98_xWgAE1xBVLa Crida per Sabadell ha valorat positivament l'acord per reduir les despeses internes de l'Ajuntament aprovat avui al Ple i ha manifestat que “és una mostra de la capacitat del nou govern per arribar a acords en benefici de la ciutadania de Sabadell”. La proposta del nou executiu, que va ser bloquejada al primer Ple per tota l'oposició excepte Unitat pel Canvi, ha estat treballada durant les darreres dues setmanes recollint les aportacions dels diferents grups municipals però “ha mantingut l'essència original” reduint les despeses generals del consistori i els recursos destinats al funcionament del govern.

Segons Anna Lara, portaveu de la Crida l'acord “pretén minimitzar els sobrecostos innecessaris per poder-los destinar a partides socials i mantenir la independència dels diferents grups polítics, preservant la pluralitat del Ple municipal”.

Una part dels sous dels regidors de la Crida seran retornats a la ciutat

D'altra banda, la Crida per Sabadell ha anunciat que una part dels sous dels seus regidors i regidores seran destinats al finançament de projectes sabadellencs de caràcter social que tinguin com a finalitat els principis ètics de l'organització. Lara ha manifestat que “la reducció de sous dels regidors i regidores aprovada al Ple és un primer pas, però la nostra proposta anava més lluny en aquest sentit”. De la mateixa manera “els regidors i regidores de la Crida seguiran el codi ètic de l'organització percebent com a màxim 2,5 vegades el SMI i destinant la diferència al benefici comú de la ciutat, com farem públic en les properes setmanes”.