Albert Boada, regidor de Nova Economia i Serveis Centrals, va presentar ahir al Ple municipal la modificació de la plantilla del personal i la relació de llocs de treball de l'Ajuntament

Ahir, al ple municipal, es va aprovar l'adaptació de l'estructura directiva al nou cartipàs municipal, on la diferència principal és que el personal eventual passa a ser personal funcionari. Segons va exposar Boada "l'estructura directiva del mandat anterior estava protagonitzada per un conjunt d'onze càrrecs eventuals amb un cost salarial anual superior als 670.000 euros. Aquestes persones ocupaven funcions directives i de comandament, un supòsit prohibit explícitament per la llei, que malgrat saber-ho, el govern del PSC va mantenir sense escrúpols".

Tota aquesta estructura s'ha substituït ara per un grup de 4 assessors, un per cada àrea, amb un cost anual de 179.000 euros. La baixada de despesa en aquesta partida és d'un 73% en relació a l'antiga legislatura.

La Crida per Sabadell ha elaborat una sèrie d'infografies on es reflecteixen les despeses de l'estructura de l'Ajuntament de Sabadell en comparació amb la passada legislatura.

infografies totes