El programa s’ha realitzat amb la participació de les adherides de la Crida, de persones expertes en diferents àmbits de treball i amb les aportacions rebudes de les veïnes de Sabadell.

 

Aquest dissabte la formació política ha celebrat una assemblea en la qual han debatut i aprovat el programa amb les seves propostes pels comicis del maig. El programa que s’ha aprovat compta amb més de 800 propostes i un centenar de pàgines per aconseguir el canvi que Sabadell necessita.

 

Un cop aprovat, la Crida ha volgut mostrar una imatge de força en una roda de premsa al pati del Casal Pere Quart en la que el seu portaveu i número 3 a les eleccions, Oriol Rifer, ha explicat el procés que s’ha dut a terme per redactar el programa.

 

“Hem realitzat un procés participatiu amb trobades per temàtiques i també hem escoltat a veïns i veïnes de Sabadell durant mesos recollint així les propostes necessàries per aconseguir una Sabadell més viva.”

 

La formació ha volgut avançar tres de les propostes estrelles que s’emmarquen dins del programa i ha explicat que durant aquests dos mesos aniran posant el focus en les principals accions que proposen per Sabadell.

 

“Convertirem en públiques les escoles bressol per garantir un bon servei i unes bones condicions laborals, però sobretot, per fer-la accessible a aquelles famílies que no se la poden permetre. També ampliarem la xarxa d’escoles bressol amb demandes històriques com la bressol de la concòrdia o la del centre.” Explica el portaveu.

 

La regidora Anna Lara ha posat el focus en la segona proposta que ha volgut presentar la Crida, “Calen mesures d'en emergència climàtica de base comunitària, i aquest mandat s’ha perdut l’oportunitat d’actuar-hi”.

 

“Els quatre anys vinents cedirem sostre públic per energia renovable i sostenible perquè sigui accessible a tothom, sigui quina sigui la seva situació econòmica.” Explica la regidora i número 2 de la Crida.

 

Per acabar, l'alcaldable de la Crida, Nani Valero ha explicat la tercera proposta.

“Per nosaltres la dinamització dels barris del Sud gira al voltant del Mercat de Campoamor. És un espai on apostem pel producte de proximitat i també com a espai de cohesió de les entitats dels barris del sud. Ho farem possible a partir del juny.”

 

La roda de premsa ha acabat amb l’anunci de l’acte de presentació de la llista electoral pels comicis del maig, que serà el dia 14 d’abril.