L'assemblea general dóna llum verda a la proposta d'acord elaborada a tres bandes amb UpC i ERC

Fotografia Assemblea acord de governabiliatMés de 150 persones han participat aquesta tarda a l'assemblea per decidir el posicionament de la Crida respecte a «l'Acord per un nou Govern a Sabadell», celebrada al Centre Social Alliberat l'Obrera. El document ha estat elaborat en base a les prioritats determinades per Unitat pel Canvi, ERC i la mateixa Crida, i estableix les línies d'actuació del possible govern a tres bandes. L'acord ha estat ratificat per una àmplia majoria de les assistents.

Com ha manifestat Glòria Rubio «L'acord obre la possibilitat d'un nou govern de ruptura que desenvolupi un programa ambiciós per fer front a la situació d'emergència social que viu la ciutat des d'una perspectiva no assistencialista».

D'altra banda Serracant destaca que «El nou govern permetrà el desplegament d'una estratègia de participació real creant espais de decisió vinculants i no merament consultius». En aquest nou escenari, la Crida per Sabadell considera que l'acord obre la porta a realitzar una auditoria ciutadana exhaustiva i continuada per poder passar pàgina de l'etapa actual.

La Crida valora molt positivament l'acord, que es desplega en set àmbits d'acció política, i que planteja alternatives per donar resposta als principals reptes de la ciutat.