Anima a participar de l’Assemblea de treballadores i afectades que Resposta Solidària ha convocat avui a les set del vespre a la Granja del Pas

 

La-clinica-dental-Funnydent-de-Sabadell-tanca-sense-avisar-els-clientsArran de l'estafa de l'empresa FunnyDent a usuàries i treballadores, que ha afectat 10 establiments arreu de l'Estat entre ells un situat a la nostra ciutat, des de la Crida per Sabadell es vol donar tot el suport a les persones afectades, així com fer una crida a l'organització social per fer-hi front de forma col·lectiva.

Pel que fa a l'Ajuntament, la Crida l'insta a que posi amb el màxim de rapidesa totes les eines possibles al servei d'usuàries i treballadores afectades, com per exemple fer de pont entre persones que s'han quedat a mig tractament i clíniques o dentistes que puguin prestar-los els serveis urgentment. Alhora, es demana a l'Ajuntament un posicionament clar i contundent en favor de les persones afectades, tant usuàries com treballadores, i de denúncia d'aquesta estafa prestant també els serveis jurídics necessaris.

Anna Lara portaveu de la Crida ha afirmat que “que cal posar en valor la resposta donada a través de xarxes de suport com Resposta Solidària, exemple d'organització popular per fer front a la precarietat social i als abusos des del carrer”. Lara també ha agraït, en nom de la Crida al Col·lectiu d'advocats laboralistes Ronda, el suport i assessorament que estan prestant a les persones afectades.

La Crida insta a totes les persones afectades a participar de l'Assemblea que es farà avui dilluns a les 19h a la Granja del Pas de Sabadell recordant “que davant l'abús de poder i l'estafa la millor resposta és la col·lectiva a través de l'organització social”.