Aquest dissabte la Crida per Sabadell ens hem tornat a reunir en assemblea al Centre Cívic de Sant Oleguer per tal de consensuar un horitzó cap al 2023.

Aquesta assemblea ha estat marcada per l'optimisme i la visió cap al futur i per l'objectiu clar d'augmentar els suports a la ja consolidada base social.

A l’assemblea d’avui, s'ha aprovat un calendari dels propers mesos on es treballarà el programa per presentar a les eleccions municipals 2023. Es pretén garantir un període ampli que permeti poder anar avançant cap a la concreció del programa electoral complet i en el que tothom qui vulgui hi hagi pogut participar de manera activa.

Els eixos centrals programàtics en que l’assemblea de la Crida ha volgut posar el focus passen per la defensa dels drets socials de les persones, la mobilitat sostenible, l’ecologisme i l’economia local, cooperativa i verda.

Tot i així, assegura la seva portaveu, l’Aurora Murillo “el procés obert de debat que s’ha decidit en aquesta assemblea permetrà detectar les propostes concretes amb què defensarem la candidatura de la Crida el 2023.

D’altra banda, s'ha decidit el procés per a la confecció de la llista electoral què començarà aquesta primavera i culminarà el proper hivern de 2022 quan es presentarà la llista completa de la Crida per Sabadell per a les eleccions del 2023.

Per tal d’elaborar aquests processos, l’assemblea ha comptat amb la presència d’una setantena d’adherides de la formació i també de col·lectius que han volgut expressar el seu suport al partit en aquest inici del procés.

“La nostra assemblea surt reforçada i amb un full de ruta de cap on anem el 2023 i més enllà d’aquesta data. Ens hem tornat a emplaçar ben aviat per tal de continuar retrobant-nos il·lusionades.” Explica la portaveu de la Crida Aurora Murillo.