El proper dilluns 23 de novembre a les 18h, al centre cívic de la Concòrdia, es farà una primera assemblea sobre l’atenció a la dependència

179747_a_4Des de la Crida per Sabadell i el grup de Sobirania de Reproducció i Cures es vol situar el benestar de les persones al centre de les polítiques municipals i de la lluita ciutadana. És per això que, juntament amb els treballadors i treballadores dels serveis d’assistència a la dependència i les persones usuàries d’aquests serveis, es vol impulsar una plataforma mobilitzadora per donar respostes a les necessitats de cura per tal de donar atenció a la dependència.

Amb aquesta primera trobada es volen recollir les experiències, necessitats i voluntats de totes les persones que viuen d’una manera o una altra l’atenció a persones amb dependència per tal d’unir forces contra les retallades en els ajuts i treballar també per l’autogestió i l’autoorganitzacó per posar el benestar de totes les persones al centre de les nostres vides.

L’assemblea és oberta a totes aquelles persones interessades en participar i crear una xarxa de suport i acció per tal d’aconseguir que tothom tingui una vida que valgui la pena ser viscuda.