La formació veu el "PSC i CiU com dues cares d'una mateixa moneda"

150509 Sopar Crida per SabadellLa Crida per Sabadell va celebrar el dissabte a la nit el sopar d’inici de campanya a l’escola Joanot Alisanda. L’assistència, de més de 400 persones, va superar les expectatives i va reafirmar "la gran participació popular en la campanya", després de l’espectacular inici de campanya amb 250 persones a la plaça Dr Robert.

Maties Serracant, cap de llista de la Crida, va animar als assistents a convertir-se en en protagonistes: “durant aquests 15 dies hem d'explicar el nostre projecte arreu, a cada barri , a cada carrer, a tothom. Això és el què ens donarà la força que necessitem per reconstruir la ciutat". Alhora, va voler recordar que “a la Crida som conscients que no tot ho solucionarem des de la institució. Hem de tenir un peu dins i un peu fora".

En aquest sentit Glòria Rubio, número 2 de la candidatura, va recordar que “durant la campanya la Crida continua donant suport a les lluites que s’exerceixen des del carrer, perquè per la Crida la campanya no és un parèntesi, ni un temps de promeses buides, sinó una part més de la feina que ja venim fent cada dia de l’any”.

Al seu torn, Albert Boada, número tres de la llista electoral, va recalcar que “a la Crida tenim la força i tenim la gent preparada per assumir el govern de la ciutat”.

La Crida també es va solidaritzar amb els treballadors i treballadores de Movistar, llegint un comunicat de suport a la vaga que porten a terme des de fa un més. Finalment, dues actuacions dels músics Carles Palau i Lu Rois, van cloure l’acte.