Des d’aquest desembre, cada dissabte l’Esplai La Baldufa, amb el suport de l’Ajuntament, duu a terme activitats diverses a Can Puiggener com a segona fase del projecte “Amor de barri". L'objectiu és embellir diversos espais del barri per poder avançar en la cohesió millor els ciutadans que hi viuen.

Aquesta activitat està relacionada amb les enquestes que, des del projecte Lleure Artístic per a Tothom (finançat a través del procés participatiu Construint Ciutat), s’han fet entre la població del barri. Se’ls ha demanat en quins espais volen incidir i ara és on es fan les activitats de dissabte. En principi, és previst actuar a les places d’Isabel Vilà, Granada i Rodríguez Hurtado, a més de les escales de Joan Maragall i diverses rotonda. Cada dissabte queden a la plaça del Primer de Maig a les 12h i d’allà van a l’indret triat.

La primera acció de l’"Amor de barri" –nom triat també pels veïns de Can Puiggener– va tenir lloc al juliol passat i va consistir a decorar amb pintura la tanca que envolta els jocs infantils de la plaça del Primer de Maig. El cas és que aquesta tanca havia sofert danys per vandalisme i, ara que està pintada, es manté tal com es va deixar al juliol.