AF_Assemblea_WEBDes de la Crida per Sabadell us volem informar que el proper dijous 12 de Febrer, a les 19.00 h al Casal Pere Quart, tindrà lloc la IV Assemblea General per tal de posar les bases per la confecció de la candidatura a les eleccions municipals del maig d’enguany.

Després que a l’Assemblea General de l’octubre consensuéssim les línies polítiques i d’actuació de la Crida, ara és l’hora d’establir les bases jurídiques de la candidatura i els sistemes d’elaboració de les llistes i el programa.

Per fer-ho hem elaborat una serie de documents que podreu descarregar a continuació:

Des del dia d’avui fins al proper 10 de Febrer hem obert un període per la presentació d’esmenes -que podeu enviar a [email protected]-. Seguidament, el dijous 12, procedirem a debatre’ls per tal de consensuar-los.

D’altra banda aprofitem per informar-vos que la campanya de recollida d’avals que hem dut a terme durant aquests dos mesos ha estat un èxit rotund. Hem aconseguit 3.489 avals en una cinquantena de parades informatives i hem realitzat una desena de presentacions als diferents barris donant a conèixer el projecte de la Crida per tota la ciutat.

3.489 gràcies, us esperem el proper 12 de Febrer!