Des de la Crida per Sabadell us volem donar les gràcies a totes les persones que heu participat de la campanya electoral que va culminar el darrer diumenge amb la jornada electoral. De la mateixa manera agraïm tots i cadascun dels 11.110 suports electorals que hem rebut i que ens atorguen 4 regidors i regidores al nou consistori i que ens situen en una situació d'empat tècnic en segona posició amb tres forces polítiques més.

Valorem positivament que la ciutadania de Sabadell hagi apostat decididament per un canvi d'etapa i la necessitat de propostes de ruptura i de radicalitat democràtica per fer front a la situació d'emergència social que viu la ciutat.

En aquest marc, des del dia d'avui hem engegat un procés de participació de totes les persones que formen part de la Crida i que culminarà el proper dissabte 6 de juny a la Granja del Pas per tal de decidir quin és el rol que hem de jugar al consistori a partir d'ara.

Perquè aquest procés sigui totalment transparent pensem que és clau que totes les reunions que realitzarem durant aquestes dues setmanes amb els representants dels diferents grups polítics siguin públiques al calendari de la nostra web.

Per altra banda hem decidit establir algunes dates importants que pensem que heu de tenir en compte per tal de seguir el procés i fer les vostres aportacions:

Dimarts 26 de maig.

Comunicat de valoració de la jornada electoral.

Divendres 29 de maig 19.30h.

Mesa oberta a totes les persones adherides al Casal Can Capablanca (c. Comte Jofre, 30).

Dissabte 30 de maig.

Enviarem els documents de debat a totes les persones adherides per que puguin aportar esmenes.

Dissabte 6 de juny 10.00h.

Assemblea General de la Crida per Sabadell a la Granja del Pas (c. Ramón Albo, 1).

Esperem la vostra participació,