El carrer es transformarà en un passeig arbrat amb nou paviment de pedra

 

Les obres que han refet el mur del carrer de l’Onyar, que patia deficiències estructurals des de feia més 25 anys, ja han finalitzat. Una part va caure durant l’inici de reparació el passat maig, cosa que va accelerar les tramitacions per via d’urgència. Al 2016 el mur va ser estintolat per garantir-ne l’estabilitat.

Els treballs han consistit en l’enderrocament de tot el tram en risc o mig caigut; el sanejament de les terres; la derivació i conducció de les aigües naturals subterrànies i l’alçament d’un mur nou i una barana, de forma que el carrer ha quedat perfectament estabilitzat.

Avui ha tingut lloc una visita de l’alcalde, Maties Serracant, el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez, el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, i la regidora del districte 7, Glòria Rubio, amb els representants dels veïns, que han mostrat la satisfacció pel resultat.

 

El carrer de l’Onyar esdevindrà un nou passeig arbrat

L’Ajuntament ha volgut anar més enllà i aprofitarà per transformar la superfície del carrer de l’Onyar per convertir-lo en un passeig arbrat que faci de balcó sobre el Ripoll, amb paviments de pedra i jardins a terra.