Aquesta setmana les comissions de les ponències política, organitzativa i de campanya han tancat provisionalment els documents en els que estaven treballant per tal d’iniciar el procés d’esmenes.

S’ha fet arribar a totes les persones que s’han inscrit a alguna de les jornades anteriors de la crida els diferents documents per tal que tothom que ho cregui oportú pugui presentar-ne modificacions. Aquestes es podran presentar des d’avui fins dilluns 29 a les 12 del migdia i seran la base del debat del dia 4.

Qualsevol persona pot demanar aquests documents a [email protected]

Si és ben cert que aquest procediment requereix de treball previ a la jornada del dia 4 cal destacar que es tracta d’un procés per tal d’assegurar la participació de tothom, que tot i que en destaqui la feina dels grups de redacció la setmana passada es van realitzar reunions obertes per tal de recollir impressions i el procés d’esmenes inclou la possibilitat que algunes siguin introduïdes directament pel grup de treball en cas que vagin en sintonia del text. Totes les discutirem el 4 d’octubre.

En una altra línia, per tal d’encarar l’organització de la jornada del 4 d’octubre necessitaríem poder fer una mica de previsió  per la ludoteca  i agrairíem moltíssim a pares i mares que vulguin assistir i fer-ne ús  que ens avisessin prèviament a [email protected]. Així com si hagués alguna persona que s’oferís voluntària a col·laborar-hi el matí del 4.

Esperant veure'us a totes el proper dia 4 d’octubre