Després de l’acusació de possible corrupció cap a l’alcaldessa de Sabadell per part del regidor exsocialista Jesús Rodríguez, la formació demana que s’aclareixin els fets denunciats. 

Davant la pluja d'acusacions creuades entre l'alcaldessa de Sabadell i el tinent d'alcaldessa Jesús Rodríguez, des de la Crida per Sabadell volem traslladar una sèrie d'observacions:

 

En primer lloc, exigim esclarir el contingut d’aquest email i d’aquestes irregularitats amb un expedient d’Smatsa que s’estan denunciant per part d’un regidor de l’Ajuntament. Si existeix qualsevol dubte en una gestió, i més amb un contracte com el d’Smatsa, volem aclarir els fets de manera immediata. 

Recordem que la redacció i aprovació del contracte de recollida de residus i neteja viària de l'Ajuntament de Sabadell amb Smatsa, signat pel PSC el 2012 està sent investigat dins del marc del Cas Mercuri, i també volem recordar que l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, formava part del govern municipal de Manuel Bustos en aquell moment.

 

En segon lloc, demanem al PSC que deixi d’embrutar el nom de la ciutat amb les seves pugnes de poder. 

Novament, ens trobem amb un partit acostumat a negociar amb les cadiretes i a fer i desfer sense tenir en compte que la ciutat. L’Ajuntament no és seu, sinó de la ciutadania. Sabadell torna a estar en el focus, perquè els militants del PSC es barallen per una cadira o pitjor encara, segons afirma el regidor, per unes “irregularitats” per part de l'alcaldessa.

 

I, en últim lloc, li demanem que no menystingui la institució de la qual és representant, l'Ajuntament, i mostri respecte cap a les persones que hi formen part.

En una nova mostra de manca de transparència l'alcaldessa de Sabadell ha explicat a premsa, al telenotícies i també a les seves xarxes socials una situació que afecta el funcionament de l'administració abans de fer-ho als partits de l'oposició. Fins que no ha sortit a mitjans no hem rebut un missatge convocant una junta de portaveus d'urgència pel següent dia. Per a nosaltres això és una nova mostra de manca de transparència de respecte i menysteniment de la institució.

 

Així doncs, demanem al regidor Jesús Rodríguez que, si pensa que existeixen irregularitats, denunciï aquesta situació i aporti la informació que tingui a la justícia, per tal de dirimir responsabilitats.

 

Per concloure, des de la Crida per Sabadell no posem en dubte les possibles coaccions per part del regidor, però lamentem que novament ens hàgim de trobar que la ciutat sigui notícia per possibles actuacions corruptes, ja sigui dins del partit del PSC o afectant contractes de serveis municipals.