grupsUn dels objectius de la Crida per Sabadell és garantir i fomentar eines de participació política per tal que la ciutadania pugui presentar propostes en els diferents àmbits que han d’esdevenir les línies des de les quals transformar profundament les institucions locals i millorar la qualitat de vida de les persones.

Després de l’aprovació, ahir, de la proposta de reestructuració dels grups de treball temàtics, aquests han esdevingut una part fonamental del treball diari de la Crida, ja que són l’espai en el qual es debatran i treballaran els continguts que seran l’embrió del futur programa polític.

És fonamental que aquests grups creixin i es consolidin i, per això, necessitem la participació de totes les adherides a la Crida, així com de les persones que encara no ho estan però creieu que puguin aportar propostes o estar interessades en les diferents temàtiques.

Totes les comissions, i grups de treball són oberts. Si vols participar en qualsevol d’ells pots mirar si tenen reunió convocada al calendari o enviar-nos un correu a [email protected] i et posarem en contacte amb el grup.