En el marc de la presentació pública de la Jornada de Sobirania Popular, el Grup de Barris del Sud de la Crida anima a la participació activa a la ciutat

RdPAquest matí s’ha realitzat una roda de premsa a càrrec del Grup de Barris del Sud de la Crida on s’ha presentat públicament la Jornada de Sobirania Popular que es celebrarà aquest dissabte a les 10 del matí al Centre Cívic de la Creu de Barberà.

La jornada, que comptarà amb la participació de l’Ajuntament granadí assembleari de Peligros, l’Ateneu Popular de Nou Barris o el CSA l’Obrera de Sabadell, “pretén donar eines per entendre i posar en pràctica la sobirania popular, tant des de la institució com des del carrer”, ha explicat Raul García, membre de la Crida i del Grup de Barris del Sud. “Creiem que és molt important activar la participació dels sabadellencs i sabadellenques arreu de la ciutat i, especialment, en aquells barris en què la crisi capitalista està colpejant amb més força i està abocant les seves veïnes a l’exclusió social”.

Javi Montávez, membre també del Grup de Barris del Sud, ha expressat la intenció que tenen d’intentar “crear xarxa i intensificar les relacions entre les entitats que treballen als barris del sud”. Amb aquest objectiu, el proper 3 de novembre a les 19.30h al Centre Cívic de Campoamor, es celebrarà una trobada d’entitats per tal de començar a teixir aquesta xarxa de complicitats i “treballar plegades per aconseguir una major participació de la ciutadania en el dia a dia de la ciutat”.

Per a més informació sobre la Jornada de Sobirania Popular podeu visitar el següent enllaç i descarregar-vos el dossier de material i textos per al debat.