L’activitat tindrà lloc aquest divendres 17 de juliol

Pàg 2 granEl Vapor Llonch treballa en l’elaboració d’una Diagnosi sobre l'Economia Social i Solidària a Sabadell. L’objectiu és identificar les iniciatives que s’estan duent a terme a la ciutat, així com les estratègies que cal impulsar col·lectivament per promoure aquest model econòmic.

En el marc d’aquest treball, el Vapor Llonch organitza un diàleg obert sobre Economia Social i Solidària especialment adreçat a entitats, cooperatives, grups de consum i altres agents vinculats al sector. Amb aquesta activitat es pretén conèixer i compartir experiències, reflexionar sobre la situació d’aquest tipus d’economia i crear sinergies.

El diàleg obert tindrà lloc aquest divendres 17 de juliol al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis) entre 2/4 de 11 del matí i 2/4 d’1 del migdia.

Promoció i suport a l'Economia Social i Solidària

L’economia social i solidària engloba les activitats econòmiques que tenen en compte les persones i el desenvolupament sostenible de manera prioritària i per damunt d’altres interessos. La seva voluntat transformadora converteix aquest model en un element clau en el context socioeconòmic actual. El Vapor Llonch treballa per promoure el treball en xarxa entre les diferents iniciatives existents, donar suport a aquest model d’economia i arribar al màxim de persones interessades a la vegada que es dóna suport a aquelles persones emprenedores que vulguin crear o consolidar una empresa d'Economia Social. Formen part d’aquest sector les cooperatives, societats laborals, mutualitats, associacions, fundacions, centres especials de treball, empreses d'inserció i organitzacions sense ànim de lucre.