Aquest proper dissabte es realitzarà a Navàs la Jornada de formació municipalista "Construïm la sobirania, avancem cap a la Independència" amb la participació de diversos membres de la Crida

construimsobiraniaCUPokSeguint l’estela del projecte de Sobiranies que fa mesos que està impulsant la Crida per Sabadell per tal de dur a terme polítiques de transformació real en diferents àmbits de la lluita municipalista, aquest proper dissabte 16 de gener, la CUP-Crida Constituent celebrarà a Navàs la Jornada de formació “Construïm la Sobirania, avancem cap a la Independència”. La jornada està adreçada a alcaldies i equips de govern de la CUP-Poble Actiu, oberta a tota la militància i simpatitzants de l’organització i de la resta de candidatures municipalistes alternatives i serà presentada per l’economista, pastisser i exdiputat de la CUP-CC Josep Manel Busqueta.

L’objectiu de la Jornada és analitzar teòricament la construcció de les diferents sobiranies com a horitzó estratègic de transformació independentista, així com apuntar algunes experiències pràctiques que s’estan duent a terme respecte a cada una de les sobiranies. Diversos sabadellencs i sabadellenques i membres de la Crida com Pau Llonch, Oleguer Presas i Clara Griera participaran com a ponents en l’apartat de la concreció de cada una de les sobiranies, residencial, energètica i alimentària respectivament. Eudald Griera, serà l’encarregat d’explicar l’experiència concreta de la Crida per Sabadell, a partir del desplegament, els dubtes i les potencialitats dels grups de sobiranies que actualment estan treballant en el sí de l’organització rupturista.

La Jornada començarà a les 10 del matí a la Biblioteca Josep Mas i Carreras de Navàs i podeu inscriure-us en el següent formulari.