Els centres cívics de Ca n’Oriac, Creu de Barberà, Concòrdia, Torre-romeu i Can Puiggener obriran durant les tardes de dilluns a divendres

unnamedCincs centres cívics de la ciutat obriran les seves portes durant el mes d’agost. Seran els centres de Ca n’Oriac, Creu de Barberà, Concòrdia, Torre-romeu i Can Puiggener. Amb l’obertura d’aquests cinc equipaments es vol donar resposta a la necessitat de la ciutadania, sobre tot de la gent gran, per disposar d’un espai d’estada i relació en condicions de confort durant aquestes setmanes, en aquelles zones on no hi ha oberts altres equipaments de proximitat amb serveis similars. Així mateix, si les entitats ho demanen, podran utilitzar també els centres cívics oberts a l’agost per organitzar-hi activitats.

Els cincs centres cívics que a l’agost estaran oberts estan distribuïts per tota la ciutat (nord, sud, est i oest). La previsió és que del 31 de juliol al 31 d’agost obrin durant les tardes, entre les 15.30 h i les 20.00 h. Cal recordar que fins al 30 de juliol, el conjunt de centres cívics de la ciutat estan oberts en l’horari habitual, horari que tots els centres reprendran l’1 de setembre.

Per determinar quins centres cívics estarien oberts s’han tingut en compte criteris com la presència a les diferents zones d’altres equipaments de proximitat oberts a l’agost, que oferissin també espais de trobada a la ciutadania. També les zones que havien tingut més demanda d’obertura al mes d’agost. Amb tot, s’ha volgut mantenir l’equilibri territorial en la distribució dels centres que donaran servei el mes vinent.