El govern municipal vol pensar que les declaracions del portaveu del Grup municipal del PSC, Josep Ayuso, sobre la presumpta “persecució dels treballadors militants del PSC” respon a la manca d’informació.

Per aquest motiu, s’ofereix a facilitar al PSC la informació i els expedients on constaten les contractacions de treballadors. En el cas que el PSC esmenta, es tracta d'una persona funcionària que ha prestat serveis en una empresa pública municipal i ara tornarà a la seva plaça de funcionària al mateix Ajuntament. El govern ha expressat que no té intenció de fer públiques les mancances d’alguns d’aquests processos per respecte a les persones afectades, però reclama responsabilitat al PSC a l’hora de fer aquest tipus d’afirmacions.

D’altra banda, el govern ha refermat que ser militant d’un partit polític no ha de ser un mèrit ni un demèrit per a la carrera professional. El govern municipal té la potestat organitzativa i després d'un cicle de mala gestió cal posar el màxim esforç en organitzar l’administració en pro d'oferir el servei mes eficaç i eficient.