La formació ha anunciat que el PSC continua sense facilitar la informació demanada després de les denúncies del regidor Jesús Rodríguez i els acusa de deixar passar el temps per no donar explicacions.

 

Després de les declaracions de l’exregidor del PSC Jesús Rodríguez la passada setmana, la Crida per Sabadell i la resta de partits de l’oposició van demanar tots els expedients relacionats amb Smatsa. Després d’una setmana la formació denuncia, que no ha pogut accedir als expedients demanats.

 

“Tot i que ho vam demanar a la informativa i ens haurien de facilitar tota la informació, amb la seva habitual manca de transparència ens van demanar que ho demanessin per escrit, així i tot, la celeritat que ens van prometre, ja veieu que no s’ha donat. Una setmana després encara no els tenim a disposició cap informació.” 

 

La cap de llista de la formació, Nani Valero, ha explicat als mitjans aquest matí quins són els expedients que s’han demanat “Volem informació sobre la reclamació laboral del sindicat co.bas i com s’està tramitant i sobretot, volem l’informe que parla de l’IPC. Si no tenen res a amagar, ja els hauríem de tenir a disposició.”

 

La regidora Anna Lara, també ha volgut insistir en la manca de transparència en aquests fets “Si volguessin fer net d’aquest tema, haurien sigut proactius a l’hora d’informar-nos, i no ens tindrien aquí esperant i demanant novament la mateixa informació.

 

La formació ha denunciat que el PSC vol deixar passar els dies perquè això passi, sense donar més explicacions com una mostra més de manca de transparència, i conta que això els alerta més encara.

 

Fa un any ja vam demanar informació sobre la licitació de la caixa de ciment del passeig  i les concessions amb l’empresa SABA, i no ens l’han fet arribar encara. Així que avui mateix hem demanat una reunió d’urgència per esclarir les dades” conclou la regidora Anna Lara.