En el marc del procés de negociació amb les quatre forces de govern respecte a la segona meitat de l’actual mandat i el relleu a l’alcaldia de la ciutat, i després de les darreres comunicacions i informacions públiques realitzades, des de la Crida volem expressar les següents consideracions:

1. Estem treballant per tal d’encarar aquesta nova fase del mandat amb la ferma voluntat de seguir treballant conjuntament amb totes les forces de govern per continuar desenvolupant i implementant les prioritats polítiques del Govern de Transformació de Sabadell.

2. Agraïm la generositat i confiança que les nostres companyes de govern i les seves bases, així com de l’actual alcalde Juli Fernàndez i de l’assemblea d’Unitat pel Canvi, han dipositat en nosaltres a l’hora d’encarar la segona part del mandat al capdavant del govern.

3. Valorem positivament la feina desenvolupada en aquesta primera part del mandat del govern de transformació, amb l’alcalde Juli Fernàndez i els tinents Joan Berlanga i Marisol Martínez al capdavant. Creiem que aquests dos primers anys han significat un trencament amb el passat i un canvi en les formes i objectius de les polítiques del govern amb la clara voluntat de transformar la ciutat i millorar la vida dels seus veïns i veïnes.

4. Entomem amb il·lusió i valentia el repte que se’ns presenta amb la proposta de futur nomenament del nostre regidor Maties Serracant com a nou alcalde de la ciutat i apostem per treballar colze a colze i de forma coral i consensuada amb la resta de regidores i regidors de totes les forces de govern.

5. Recordem que fins que, de forma consensuada entre les quatre forces de govern, no s’estableixin els tempos i es faci efectiu el relleu a l’alcaldia, les regidores de la Crida per Sabadell se cenyiran a les seves tasques actuals tant a nivell intern com pel que fa a comunicacions públiques.