La Crida per Sabadell ha decidit presentar-se a les eleccions municipals. Ara és el moment de fer arribar les propostes a tots els racons de la ciutat i d'engrescar el màxim nombre de persones a sumar-s'hi.

En assemblea vam aprovar un pressupost de campanya electoral tan ajustat com ha estat possible.

Com saps, el nostre codi ètic ens insta a què la Crida sigui un moviment autogestionat. Òbviament doncs, no està previst sol·licitar cap crèdit a cap entitat bancària.

Necessitem que, en la mesura del que puguis, ens ajudis. Com? Aportant diners a la Crida per fer front al pagament de la campanya. Hi ha dues maneres de fer-ho:

Campanya de donatius

Pots donar la suma de diners que consideris oportuna. Per fer-ho només cal que facis un ingrés al CC de Caixa d'Enginyers (ES43 3025 0014 02 1400048482) posant al concepte "Donatiu per Crida per Sabadell" i que facis constar el teu nom i cognoms. En cas de sol·licitar-ho es lliurarà rebut.

Campanya de microcrèdits

Pots aportar diners que et seran retornats de seguida que sigui possible després de les eleccions (data a convenir entre la persona creditora i la Crida). Només cal fer un ingrés al CC de Caixa d'Enginyers (ES43 3025 0014 02 1400048482) posant al concepte "Préstec per Crida per Sabadell" i que facis constar el teu nom i cognoms.

Seguidament t'hauràs de posar en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a [email protected] per concretar una reunió i signar un senzill document de contracte de préstec.

Volem (Re)Construir Sabadell. Ho farem amb la teva implicació i ajuda!