La formació reclama més arbres a la ciutat i denuncia que el PSC amaga darrere el comptador d’arbres tots els talats que no s’estan replantant.

 

Durant l'última setmana i en una acció que s’allargarà en el temps, la Crida per Sabadell ha assenyalat amb cartells totes les soques i escocells que han quedat sense replantar aquests anys amb la intenció de visibilitzar la quantitat d’arbrat que falta a la ciutat i que no s’ha substituït. 

 

Volem denunciar que les polítiques d’aparador del PSC queden en evidencia en passejar pels carrers de Sabadell. De què serveix un comptador gegant que comptabilitza els arbres que planta l’Ajuntament si no li restem aquells que arrenca, que no són pocs.” Explica l’alcaldable Nani Valero.

 

La formació explica que l’anterior Pla de l’arbrat es va realitzar en l’època d’Antoni Farrés, l'any 2005, que des de llavors no s’havia fet res, i que el mandat anterior es va plasmar amb un pla de l’arbrat nou i dotant de partida pressupostària ja les primeres accions. 

 

La portaveu i alcaldable ha denunciat els anys d’inacció a Sabadell i ha destacat la feina feta el mandat anterior per aconseguir redissenyar una ciutat més verda i saludable. “Mentre el PSC només compleix allò que li va bé per fer-se la foto amb comptadors inútils que no reflecteixen la realitat de la ciutat, trobem una Sabadell cada cop més grisa i menys verda.” 

 

Amb aquesta acció, la formació reivindica la seva proposta a les eleccions del 2019 que continua vigent a hores d’ara de plantar 12.000 arbres a tota la ciutat en quatre anys.

 

Els arbres són cars, però la salut pública no és cap broma. Mentre nosaltres volem invertir els diners públics en plantar arbres, el PSC compra una caixa de ciment al mig del passeig en una Zona de baixes emissions per fer arribar més cotxes i aposta per la Ronda Nord i el Quart Cinturó.” Conclou Valero