Sabadell torna als carrers i les places per la Festa Major, i des de la Crida per Sabadell volem felicitar a totes les entitats que hi participen i la fan possible gràcies a l’esforç i l’entrega en una data tan assenyalada i especial per la ciutat.

 

Volem una Festa Major lliure de violències masclistes i plena d’activitats per a tothom, sostenibles i amb contingut. El programa d’activitat de Festa Major evidencia que només amb les entitats i la seva participació es garanteix que Sabadell llueixi. Més de la meitat del programa d’actes són propostes, esforç i il·lusió que aporten les entitats que s’ha deixat la pell durant tot l'any per a que tothom en pugui gaudir. 

 

Sabadell ja és ciutat i capital de la cultura catalana, sabem que ho som, que la cultura popular i Sabadell sempre han sigut sinònims i que no deixaran de ser-ho. 

 

Gràcies a les treballadores i els treballadors i a les entitats de la ciutat per fer possible que tornem a la normalitat en una Festa Major que dignificarà el nom de Sabadell. 

 

BONA FESTA MAJOR!