Anima a la ciutadania de Sabadell a participar de la manifestació que es realitzarà dissabte a les 6 de la tarda

Des de la Crida per Sabadell s'exigeix l’absolució pels 11 imputats pendents de judici i dona suport a la campanya 'Jo també estava al Bemba' i a les mobilitzacions convocades.

Els fets es remunten a fa quasi gairebé 14 anys, quan una actuació de la Unitat d’Intervenció Ràpida de la Policia Municipal de Sabadell va provocar un enfrontament amb un grup de joves que es trobaven a la festa de tancament del conegut bar Bemba. Les conseqüències d’aquella actuació policial van provocar més de 20 ferits i 11 detinguts, als quals se'ls acusa de desordres públics, atemptat contra l’autoritat, resistència a l’autoritat i danys. Aquestes 11 encausades s'enfronten a una petició d'un total de 24 anys de presó.

Aquella actuació es va produir durant el mandat de Manuel Bustos i dirigida a peu de carrer pel seu germà, el regidor de via pública Paco Bustos, i l’actual portaveu del PSC de Sabadell, Josep Ayuso.

Davant d'aquesta situació, la Crida per Sabadell vol expressar el seu màxim suport amb les encausades i es fa ressò de la manifestació que es realitzarà aquest proper dissabte i que sortirà a les 18h de la Plaça Marcet.

La Crida també vol recordar que a l'inici d'aquest mandat i a proposta seva es va dissoldre la Unitat d’Intervenció Ràpida de la Policia municipal de Sabadell, símbol d’un model allunyat dels valors que hauria de tenir una policia i un ajuntament democràtic.