El partit fa pública una informació on es relaciona al PSC que governava durant el 2013 i 2014 amb la pèrdua d’oportunitat de comprar l’Artèxtil.

 

Aquest divendres al matí, la Crida per Sabadell ha explicat en una roda de premsa que mentre el PSC els acusava d’haver comprat l’Artèxtil per un preu molt major, ocultava que va ser durant el seu mandat que es va deixar perdre la propietat.

 

En un informe de fiscalia al que ha tingut accés la Crida, la fiscal explica que és el govern del PSC del qual formava part Marta Farrés el que va rebre en dos moments diferents, un el 2013 i un el 2014, l’oportunitat d’eixugar el deute de la propietat comprant l’Artèxtil per un import molt menor.

 

“La mala gestió en la compra de l’Artèxtil de la que tant han parlat, ve propiciada pel PSC, que no va comprar l’Artèxtil quan li van oferir, i no per la Crida, que va fer tot el possible per recuperar la propietat un cop s’havia deixat perdre.” Explica l’alcaldable Nani Valero, qui demana els mateixos titulars per justificar la gestió nefasta del govern PSC que ha costat tants milions a la ciutat.

 

La formació ha posat en evidència que tot i existir un informe del secretari de l’Ajuntament avalant la compra, i que va quedar demostrat amb l’arxivament de la causa que es va comprar amb totes les garanties per part de l’Ajuntament, el PSC, a l’hora d’acusar-los era coneixedor de la possibilitat de comprar de manera preferent la propietat. I els acusen de no haver-ho fet quan podien.

 

“El PSC no va tenir manies a iniciar una guerra bruta contra nosaltres, falsejant o amagant informació com queda demostrat, ja que ells sí que coneixien els fets perquè eren a govern en el moment que es va notificar la possibilitat de compra.” Explica la regidora Anna Lara.

 

La regidora Anna Lara ha explicat que s’han entrat una sèrie de preguntes a govern per aclarir els fets. Demanen si s’ha eixugat el deute de l’empresa finalment i perquè aquesta documentació no ha aparegut mai durant la seva campanya de descrèdit cap a la Crida. També ha anunciat que no descarten portar aquesta situació a la justícia si troben indicis d'irregularitats.

 

“Nosaltres mai no hem tingut res a amagar. Segons sembla, el PSC no pot dir el mateix i seguirem les passes que calgui fins a esclarir els fets dels quals siguin els responsables directes” conclou la regidora.