El regidor de Nova Economia i Serveis Centrals, per la Crida per Sabadell, Albert Boada, presenta la seva renúncia per motius laborals

Avui 27 de juliol, al ple municipal ordinari, el regidor de la Crida per Sabadell presentarà la seva renúncia al càrrec. Els motius de la seva dimissió són estrictament laborals i l’organització ja preveia aquest canvi en els seus regidors.

Albert Boada, ha estat al capdavant de la regidoria de Nova Economia i Serveis Centrals durant aquesta primera meitat de mandat, encarregant-se dels pressupostos municipals i de les finances de l’Ajuntament. Ha destacat per engegar els projectes de les municipalitzacions de serveis municipals, concretant el de la zona blava i la grua, i assentant les bases per una futura municipalització del servei de neteja i recollida de residus i d’altres serveis bàsics.

Des de la Crida destaquen “la tasca que ha desenvolupat de forma valenta i entregada el nostre regidor Albert Boada durant aquests 2 anys, tant a dins de l’Ajuntament com en relació amb l’organització”. A la vegada, des de la Crida afirmen que “els relleus entre les nostres regidores responen al que considerem que hauria de ser normal i habitual, ja que entenem que les regidores són representants de tot un col·lectiu i no ostenten el càrrec per interessos personals”.

Lluís Perarnau agafa el relleu

Qui agafarà el relleu del càrrec del regidor Albert Boada serà Lluís Perarnau. Perarnau treballa actualment com a membre del PAS de la Universitat Autònoma de Barcelona i és coordinador de l’Entesa per Sabadell i, fins ara, portaveu de la Crida.