L'esquerra independentista del Vallès Occidental convoca una manifestació i un acte polític aquest divendres 9 de setembre a Sabadell

Les assemblees del Vallès Occidental de la CUP, d'Endavant (OSAN), de l’organització juvenil Arran, de la Coordinadora Obrera i Sindical i Alerta Solidària van anunciar, en roda de premsa el passat dimarts, la manifestació i acte polític convocat per aquest divendres a la ciutat.

A les 20h, des de la Plaça Marcet, s'iniciarà una manifestació que acabarà amb un acte polític a la Plaça Dr. Robert.

Els tres eixos principals de la campanya 'Desobeïm per la Independència' són:

  • La conquesta de la plena sobirania del poble treballador català en tots els seus sentits, per construir uns Països Catalans plenament lliures, feministes i socialistes.
  • La reivindicació de la desobediència com a única arma vàlida per possibilitar un canvi en l’actual marc legal i jurídic. Cal que la pràctica i la legitimació de la desobediència sigui l’estratègia central de tot procés independentista.
  • La denúncia dels intents d’allargar, canalitzar dins la legalitat vigent i, finalment, domesticar les demandes populars de sobirania i canvis en profunditat que el poble treballador català reclama.

crp5pbgxyaay-ou