3-O: VAGA GENERAL!

Des de la Crida per Sabadell volem expressar la més enèrgica i rotunda condemna a la brutalitat i repressió exercida pels cossos policials de l'Estat espanyol que, en un intent fallit i desesperat per evitar el dret a decidir del poble català, va provocar més de 800 ferits arreu del territori durant el Referèndum de l'1 d'octubre.A la vegada volem destacar el comportament i l’actitud de tota la ciutadania, que un cop més ha mostrat que és la gran garant d’aquesta democràcia. Sense l'auto organització de milers de persones que van fer arribar les urnes i les butlletes, van obrir i defensar les escoles i van resistir amb valentia i fermesa la violència policial, el Referèndum no hagués estat possible.

Fem una crida a tot el veïnat de Sabadell a sumar-se a la Vaga General convocada per avui 3 d'octubre amb l'objectiu d'aturar el país i reivindicar una nova República que garanteixi tots els drets socials, laborals i llibertats dels qui l'habiten.

A Sabadell ens sumem a la convocatòria de manifestació que sortirà a les 12h de l'Eix Macià. També les nostres regidores s'adhereixen a la vaga i donaran la part de sou corresponent d'un dia a l'associació Drets.

Els carrers seran sempre nostres!