FULL

Després de mesos de treball i de la presentació pública del 29 de novembre, la Crida per Sabadell ens proposem recollir 3.000 avals per prendre el pols a la ciutat. Aquesta ha de ser la primera gran mobilització per fer realitat aquest canvi que Sabadell necessita i que només serà possible si aquest té un aval ciutadà rellevant.

3.000 avals per fer-los fora

3.000 avals per reconstruir Sabadell

Quin és el calendari per recollir signatures?

La campanya ha començat el 29 de novembre i tindrà un termini de 60 dies fins el pròxim 31 de gener. El mateix dia farem públic el numero total d'avals recollits.

Qui pot avalar la Crida?

Qualsevol persona major de 16 anys empadronada a Sabadell pot signar per tal d'avalar la Crida aportant el nom i el DNI, passaport o número d'identificació personal en un dels fulls de recollida de signatures.

Com puc participar en la recollida de signatures?

Podeu descarregar fulls de recollida de signatures, imprimir-los per recollir avals. Si no disposeu d'impressora, també podeu recollir una carpeta amb fulls impresos a Can Capablanca.

D'altra banda, si voleu participar de la recollida de signatures al vostre barri podeu inscriure-us a la llista de correu de la Crida i us posarem en contacte amb el vostre grup per tal d'informar-vos de les paradetes informatives que s'aniran muntant durant aquests dos mesos.

Punts de recollida d'avals

De moment tenim diversos punts de recollida d'avals actius. Si coneixeu algun altre punt que creieu que puguem sumar a la llista us agrairíem que ens ho féssiu saber.

Casal Can Capablanca (C/Comte Jofre, 30. Gràcia).

De dimarts a dissabte de 12.00 h a 0.00 h.

Grup municipal de l'Entesa per Sabadell (Pç/ Sant Roc, 1. Ajuntament).

De dilluns a divendres de 9.00 h a 13.30 h)

Espai Àgora, Centre Cívic de Sant Oleguer (C. Sol i Padrís, 93. Sant Oleguer).

Bar el Teler, Centre Cívic de Gràcia (Pç. del Treball, s/n. Gràcia).

El Velòdrom (Carretera de Prats de Lluçanès, 2. Creu Alta).

La data límit per retornar els fulls amb les signatures és el 28 de Gener.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a [email protected].