El proper dissabte 29 de novembre a les 19h tindrà lloc l'acte de presentació de la Crida per Sabadell on es donarà el tret de sortida a la nova campanya per a (re)construir la ciutat.

L'acte, que es realitzarà a la Sala Miguel HernándezWEB_Acte29 -ubicada a la zona nord-, pretén ser una primera posada en escena per presentar-nos a tot el veïnat de la ciutat i exposar de forma directa i participativa la nostra declaració d'intencions amb el projecte de la Crida.

(Re)Construïm Sabadell és el nom de la campanya que engeguem per a fer una crida a la transformació de les institucions locals existents  i, alhora, dotar de poder i eines a les lluites socials que es duen a terme a la ciutat dia a dia i any rere any.

Transformar i construir de nou, a la vegada i en la mateixa direcció és la nostra aposta per a conquerir la sobirania en tots els àmbits que determinen les nostres condicions socials i polítiques.

Us animem a participar d'aquest esdeveniment que comptarà amb la presència de David Fernàndez, diputat al Parlament per la CUP-Alternativa d'Esquerres, Virgínia Domínguez, regidora a l'Ajuntament de Sabadell per l'Entesa i Néstor Salvador, membre del SAT (Sindicato Andaluz de Trabajadores) de terres andaluses. També podrem gaudir d'algunes col·laboracions especials que anirem anunciant en els propers dies, ens veiem el 29!