webDes de la Crida per Sabadell pensem que el canvi que la ciutat necessita només és possible amb la participació de totes les persones que hi viuen i s'impliquen, dia a dia, en les diferents lluites per a construir un Sabadell millor, més transparent i més just.


Hem sigut capaços de plantar cara a la corrupció, des de les institucions i al carrer, fins a treure a la llum i portar als tribunals a aquells que durant anys han utilitzat els seus càrrecs públics en benefici propi; hem plantat cara a les retallades de drets laborals i socials amb les mobilitzacions més grans dels darrers anys i hem organitzat estructures de sobirania popular per defensar els drets més bàsics de les persones trascendint els marcs legals establerts. I tot això, només ha estat possible gràcies a  l'organització i la implicació de persones que, anònimament, han participat en aquestes lluites.

Ara volem anar un pas més enllà i enfortir un espai municipalista nou, fort i alternatiu que aglutini totes aquestes veus i posi les institucions locals al servei de les persones, però que només guanya sentit si aquesta proposta és validada per la ciutadania de Sabadell.

Volem que la campanya de recollida d'avals de la Crida per Sabadell sigui un èxit rotund i, per això, durant la setmana del 13 al 20 de gener llancem la campanya '1x10xlaCrida'. La nostra intenció és que durant aquesta setmana cada persona que forma part de la Crida reculli un mínim de 10 avals de persones empadronades a Sabadell i els presenti el dimarts 20 a les 19.00h al Casal Can Capablanca (Comte Jofre, 30) en el full que us adjuntem.

Descarregar full de recollida d'avals de la campanya 1x10xLaCrida

Perquè cada aval compta per fer fora de l'Ajuntament aquells que han portat la ciutat a la situació d'emergència social en què es troba. Perquè volem que les nostres veus siguin representades i escoltades per construir el Sabadell que volem. I perquè això només és possible amb la implicació i l’entusiasme de totes.