El proper dissabte 12 de desembre, a partir de les 9.30h, es realitzarà la Jornada de Sobirania Residencial, al Centre Cívic de Canpuiggener

La jornada comptarà amb la participació de Mercè Pidemont del Grup Impulsor de la ILP d'Habitatge; Àlex Winfield, de la Brigada catalano-veneçolana Alí Primera; Bernat Sorinas, portaveu de la campanya d'Obra Social de la PAH; Núria Colomé, de la cooperativa de serveis tècnics d'habitatge Celobert; i Héctor Grimau, de l'organització juvenil ARRAN.

Per tal de treballar els continguts de la Jornada de Sobirania Residencial i ajudar a la reflexió prèvia us presentem un seguit de textos i materials sobre les propostes de la Crida i els projectes en els que participen les ponents de la jornada.

I també, de cara al debat, el grup de Sobirania Residencial planteja una sèrie d'interrogants i temes que s'abordaran durant la jornada:

  • Com compensem les limitacions de la institució a l'hora de desplegar la ILP? Per exemple per inspecció i detecció de pisos buits, etc.
  • Com arribem on no arriba la ILP? (ocupacions, sense papers...)
  • Què podem fer per vincular l'aparell tècnic amb les demandes de l'activisme?
  • Mecanismes per dinamitzar alternatives: paper de la institució i com activar-les i mobilitzar des del carrer
  • Estratègies organitzatives d'emancipació juvenil

Jornada de Sobirania Residencial_web