La Crida per Sabadell celebra els seus 10 anys en un acte polític aquest dissabte.

El partit polític celebra una dècada des dels seus inicis amb un acte al centre cívic de Can Rull en el qual participaran entre d’altres el cantant Xavi Sarrià, l'antifeixista de Madrid Elena Ortega o la política i activista Núria Gibert. 

Aquest dissabte al vespre, la Crida per Sabadell realitzarà un acte en el qual celebrarà els 10 anys de la formació. La celebració consistirà en un acte polític musicalitzat, amb el títol “10 anys de lluites, 10 anys de cançons” en el que es pretén seguir les diferents lluites que la candidatura defensa des de fa una dècada, amb un fil musical molt propi.

Per acompanyar aquest fil, la candidatura comptarà amb el músic i compositor Xavi Sarrià que ha volgut acompanyar la Crida i mostrar el seu suport en aquest desè aniversari. També han obert una llista musical perquè tothom que vulgui pugui aportar la seva recomanació per l'acte en el qual descriuen ‘un acte més que mostra la feina col·lectiva en tots els vessants de la nostra existència’.

El discurs polític de l'acte vindrà acompanyat per l'antifeixista madrilenya, mare de l'Alfon, detingut i empresonat a la vaga general del 2012, Elena Ortega i per l'exregidora de la CUP a Sant Cugat, Núria Gibert, entre d'altres i acompanyat d'actuacions com l'Elisabet Collado amb dansa contemporània o el grup de Punk Rock 'Les Salvatges'.

La formació vol reivindicar en aquest acte, no només els deu anys de feina que els han fet arrelar fortament a la ciutat sinó el passat històric que els acompanya i del que són hereus, que els fa créixer i enxarxar per aconseguir una ciutat més justa i que no sigui només d'unes poques.

En l'acte, que es farà en un format intern, però que és obert a tothom que vulgui participar mitjançant inscripció, la Crida vol garantir, una vegada més, una mostra de força reivindicant l'espai polític que ja fa molts anys han consolidat i que cada cop més, esdevé una alternativa real a la ciutat.